Terapi

 

Terapien tager udgangspunkt i hvad det er der fylder i dit liv lige nu, hvad det er du ikke ser, hører eller ikke er i stand til når diverse situationer opstår. Jeg vil hjælpe dig med at se hvad, hvorfor, hvor, hvilke bevæggrunde oplevelser og livsomstændigheder der har præget dig i dit liv, overbevisninger du har formet inde i dig selv, som nu begrænser dig – gør dig ked af det – gør dig vred, irriteret, afmægtig, ensom, skamfuld, overengageret, perfektionistisk, kontrolleret, for stor pleaser og meget meget andet.

Her i terapien, er der intet der er for småt/stort, mærkeligt, skørt, flovt eller skamfuldt, sammen kan vi sætte ord på og prøve at udrede oplevelser der falder svære at forklare eller finde mening i. Sammen kigger vi på det som synes umulig, finder en vej igennem tankemylder, tomhedsfornemmelser, det at føle sig udenfor, mærkelig og så videre.

 

Min Historie

Gennem min personlige historie, kender jeg alt for godt til at føle sig alene, være meget sensitiv, udenfor, ikke at høre til nogen steder, men ved hårdt arbejde på min egen sjæls rejse i terapien, har jeg fået (og stadig får) nye indsigter og erkendelser som jeg STORtrives med i dag. Ligegyldig hvor gamle vi er, er det aldrig for sent at starte på udvikling der giver fred i krop, sind og sjæl.

På min egen fantastiske rejse gennem livet har jeg på trods af erfaringer med mobning, undertrykkelse, spiseforstyrrelser, selvmordstruet, barnløshed, skilsmisse og det at miste, oplevet mit arbejde, mine erfaringer, uddannelser og terapi har givet mig et hav af indsigter og redskaber til at hjælpe andre i ligende situationer, en ukuelig styrke og et mod til at være det menneske jeg er idag, uden bitterhed men med masser af kærlig medfølelse og forståelse for mig selv og dermed andres handlinger.

Ingen har lovet livet er ligetil og nemt, vi har pligt overfor os selv i eget liv at få det bedste ud af det,  ALDRIG give op for det er muligt at forandre sit personlige liv til større frihed og glæde hvis vi rækker ud og beder om hjælp. Det har jeg gjort, så jeg er sikker på du også kan. Alt det kræver er at du er villig til at arbejde med dig selv.

Gennem hele mit liv har min livsnerve været lyset, solen og varmen i alt og alle jeg omgiver mig med. Jeg elsker og næres af naturen i alle dens afskygninger, min kære mand, min hund og kat som er det vigtigste næst efter mig selv  😉

Jeg kan hjælpe dig med at forene det krops-følte med sindet/tanker, få øje på dine styrker, give dig mod til at finde din vej her i livet  ved at sætte ord på det der bremser dig i dit liv, det du aldrig taler om eller siger højt, og derved hjælpe dig til at handle på det du føler mere end det du tænker. Tanker er kun tanker, ikke virkelighed.

LÆS MERE OM MIG

Rammerne i en session hos Free Mind…

Foregår på landet  900m udenfor Thyregod´s byskilt,  i dejlig rolig natur med skøn udsigt og tæt på Hastrup Plantage.

Terapien foregår i lokaler indrettet i varme farver, hvor farven rød (rodchakraets farve) blandt andet betegner vores fundament/rodfæste her i livet. Alt i lokalet betyder for mig noget specielt, alt har en mening bag og repræsentere noget i terapien/samtalen.

Personlig trives jeg bedst hvor der er luft omkring mig og højt til loftet, derfor vil det når vejret tillader, være muligt hvis du måtte ønske at terapien foregår udenfor i haven, terrassen eller walk and talk i skoven som er tæt på.