Om mig

Privat 

 • Født i 1965 –  Opvokset på landet med mor, far, fire søstre og en bror
 • Gift og bor i dejlige natur omgivelser med min mand John
 • Har hunden Steffi (Golden retriver) og huskatten Miko   
 • Elsker og næres af naturen, dyr, en gå/løbetur og mine medmennesker i alle deres udtryk                                                                                                                      

         

 

Faglig 

Jeg er medlem af Dansk Psykoterapeutforening. Et kvalitetsstempel alle medlemmer skal leve op til, en række kriterier om uddannelse, erfaring og egen terapeutisk gennembearbejdning for at få lov til at kalde sig Psykoterapeuter MPF. Denne beskyttede titel er klienternes garanti for, at terapeuten har de kompetencer, der skal til for at give den rigtige hjælp og behandling. “MPF”, er en forening kun for professionelle, erfarne og grundigt uddannede psykoterapeuter.  www.dpfo.dk 

Jeg er selvstændig kropsterapeut/massør og certificeret psykoterapeut

Uddannelse:

 • Psykoterapeut, MPF
 • 4 årig Psykoterapeut uddannelse på ID Academy 2018
 • Kursus i akkupresur og meridians 2008
 • Kursus i TCM behandlinger 2008 og 2010
 • Massør uddannelse 1995-1996
 • Selvstændig siden 1995 til dags dato

Endvidere har jeg draget stor menneskelig erfaring fra 13 år i Textil og Restaurations branchen

Sprog

Jeg tilbyder samtale på dansk og engelsk

 

Værdigrundlag og udgangspunkt for alle samtaler

Mit livssyn beror på det humanistiske og eksistentielle. Grundlæggende har vi fri mulighed for at skabe mening i tilværelsen, for selvbestemmelse og ansvarlighed overfor egne valg, behov og værdier.

Vi har alle lov til at være den vi er.

Jeg arbejder med en bred vifte af psykologiske tankegange som nedenstående kort fortalt handler om:

 • adfærd                    -får afkodet vores uhensigtsmæssige vaner/reflekser, lærer at handle på nye måder der giver os mere livskvalitet
 • kognitiv                  -får opløst vores selvbegrænsende holdninger og overbevisninger, får lært at tolke virkeligheden på en ny måde der fremmer vores kompetencer                                    til det at leve
 • systemisk               -lærer at bryde med uhensigtsmæssige roller, relatere på en måde så du opnår en helhed og følelesen af at høre til
 • psykodynamisk    -får ryddet op i fortiden
 • eksistentiel            -tager ansvar for os selv og vores personlig frihed
 • humanistisk          -får integreret de indre resourcer

Jeg har et meget holistisk menneskesyn der tilgodeser og forbinder såvel vestens som østens filosofi  i vores færden her i livet. Det betyder, at jeg ser mennesket som et psykisk, fysisk, relationelt, spirituelt og energetisk væsen. Kroppen er det mest fintfølende værktøj/redskab vi alle er udstyret med, fysiske lidelser er oftest “manipuleret” af hvordan vores psykiske tilstand har det, “farvet” af mennesker, omgivelser, det vi bliver udsat for og omstændigheder vi befinder os i, som eksempelvis – at tie i situationer hvor vi rammes på vore følelser. Alle gør vi det bedste vi er i stand til i enhver given situation, derfor er det allervigtigste for mig – relationen og tilliden i terapien, som danner grundlaget for et nærværende og kærligt rum, hvor jeg møder dig med respekt, empati og ikke mindst anderkendelse af dét der kan være svært at tale om.

At åbne op ind i sindet/tankerne kan lede os mange veje, så jeg gør i samtalerne brug af en del redskaber såsom billedlig- og sproglige metaforer, tegneterapi, drømmearbejde, gulvøvelser, mindfulness som altsammen er med til at forene krop og sind.

 

Forandring er altid muligt, hvis man er villig til at prøve/gøre noget andet en det man plejer.

 

Omgivelserne i Terapi og Kropsbehandling

             

 

Klienter siger…

❤️

 Ofte kender vi selv svaret på vores problemer, men ved Bodils indsigtsfulde viden og støtte kommer vi problemet og derved løsningen nærmere. Det gælder både i krop og sjæl.

❤️

  Siden 2012 har jeg regelmæssigt konsulteret Bodil Thing, og i hendes hænder har jeg været fuldstændig tryg. Bodil ved præcist hvad hun laver, og hendes vejledning har hjulpet mig på min rejse. Bodil tager udgangspunkt i dig og bruger sin erfaring og sin faglighed til at hjælpe dig videre – og hun giver af sig selv i processen. Her er du ikke bare et nummer i rækken, men oplever nærvær og fokus på dig og dine problemstillinger.

Jeg er så glad for Bodils behandlinger, at jeg gladelig kører fra Viborg til Thyregod hver måned.

 ❤️

  “Mine varmeste anbefalinger til Bodil, som jeg glædeligt er kommet hos de sidste ca. 12 år.
Bodil kan med sit blide væsen og positive og professionelle tilgang, arbejde sig ind i min psyke og krops spændinger, på en yderst behagelig måde. Jeg går altid afslappet derfra, med et SMIL på læben og nye værktøjer og perspektiver, som gavner lige præcis mig.
TAK Bodil ❤️
❤️

  Jeg havde døjet med rygsmerter i mange år, og jævnligt været hos kiropraktor.

Da jeg i 2007 hørte om Bodil, tænkte jeg …det skulle jeg prøve . Jeg kommer der ca. en gang om måneden. – og jeg har faktisk ikke haft ondt i ryggen siden!!!!!

Desuden er Bodil altid glad og positiv. Så helt naturligt, når man går derfra – bliver man selv mere positiv og lys på tilværelsen.

Stor tak Bodil. (fordi du er som du er )

❤️