Om mig

PERSONLIG UDVIKLING – GENNEM SIND KROP OG SJÆL

SÅVEL FYSISK SOM PSYKISK

Jeg har gennem mere end 23 år været fysiurgisk massør, har en 4-årig uddannelse som psykoterapeut, er eksamineret / certificeret og medlem af Psyoterapeutforeningen. Jeg tilbyder en meget levende samtaleform, hvor der tages udgangspunkt i det ” du står midt i ”, dine udfordringer – behov – tanker – følelser – ønsker – … i dit liv, ud af tankemylder, overbevisninger, påstande etc.

Jeg har et meget holistisk menneskesyn på vores færden i livet, kroppen er det mest fintfølende værktøj vi alle er udstyret med, fysiske lidelser er oftest “manipuleret” af hvordan vores psykiske tilstand har det, “farvet” af det vi udsætter os selv for, som eksempelvis – ikke at sige fra i situationer hvor vi bliver ramt på vore følelser.

Jeg hjælper dig med at se tingene fra et nyt perspektiv, vinkel eller side om du vil, skabe forandring der giver dig nye muligheder til at være i livet som den DU ér!

Terapien kan handle om din/e aktuelle udfordringer evt. problemstillinger, der fylder i dit liv lige nu…eks. Stress, selvtillid/ selvværd, angst, sorg, føler dig overset mindreværd, tvangstanker, chok/traume.. osv. Du vil blive mødt med k-ærlig nærvær, empati og rummelighed.

Det handler om at åbne op for at fremme din bevidsthed, indsigt og forståelse, få øje på en ny og mere fri måde at være i dit liv, at maksimere din egen livsglæde.